Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ATHLETICO άρχισε την λειτουργία της τον Οκτώβριο του 2004.

Φιλοδοξία μας είναι να προσελκύσουμε όσον το δυνατό πιο πολλά παιδιά στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο προσφέροντας ενδεχομένως διέξοδο στα αδιέξοδα της κοινωνίας μας στην ευαίσθητη και επιρρεπή παιδική και εφηβική ηλικία. Όπου υπάρχει το ταλέντο θα το αναπτύξουμε δίνοντας σωστές βάσεις ώστε να  προετοιμαστούν τα παιδιά για επαγγελματική σταδιοδρομία. Πέραν των αγωνιστικών δραστηριοτήτων στόχος μας είναι και η διοργάνωση επιμορφωτικών και εορταστικών εκδηλώσεων για τους γονείς και τα παιδιά.Η ακαδημίας μας συμπληρώνει φέτος 14 χρόνια λειτουργίας. Με επαγγελματισμό και αίσθημα ευθύνης συνεχίζουμε αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες μας απευθυνόμενοι στο κάθε παιδί. Στόχος μας η ενασχόληση των παιδιών με τον αθλητισμό καθώς και η πνευματική και σωματική τους ανάπτυξη

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΣ

ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Συμμετοχή σε πρωταθλήματα και τουρνουά, εργομετρικά και αξιολόγηση, εκδηλώσεις-διαλέξεις, συνεργασία με ομάδες του εξωτερικού, ατομικές προπονήσεις.

​​ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Για αδέλφια, πολύτεκνες και άπορες οικογένειες.

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ:
Με ιατρούς, χημικό, φυσιοθεραπευτή αθλητική διατροφολόγο, αθλητική ψυχολόγο, αθλητικά καταστήματα για την πλήρη υποστήριξη ολόκληρης της οικογένειας σε καλύτερες τιμές!


ΑΣΦΑΛΕΙΑ:

Ενεργώντας υπεύθυνα και έχοντας την ασφάλεια των παιδιών σαν πρώτη μας προτεραιότητα σας ενημερώνουμε ότι όλοι οι προπονητές μας είναι κάτοχοι διπλώματος πρώτων βοηθειών. Στο χώρο υπάρχει απινιδωτής και όλα τα απαραίτητα φάρμακα.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Κάνουμε πράξη τα όνειρα των παιδιών